top of page
Writer's picturepeter

Potovanje okoli sveta



Pred dobrim, letom 4. septembra 2021 sem odplul z jadrnico Timy iz marine Portorož, kjer me je pot vodila čez Sredozemlje na ocean. Pridružila se mi je Natalija in od takrat dalje plujeva skupaj. Uspešno sva prečkala Atlantik in se več kot pol leta mudila na Karibih. Na poti sva spoznala vrsto različnih ljudi, se spopadla z vrsto izzivov in obiskala nekaj najlepših krajev na zemeljski obli. Celotno pot skrbno dokumentirava in vloge nalagava na najin kanal YouTube.com/c/sailingtimy

Piševa tudi blog in ga opremiva z nešteto fotografijami, blog pa je viden na patreon.com/sailingtimy

Portal je namenjen podpori različnim ljudem, kot sva midva, saj z izbranim zneskom podpirate najino potovanje, ki pa je vse prej kot poceni. Na portalu so vidne tudi najine zgodbe, ki si jih lahko ogledate.

Najina pot se bo kmalu nadaljevala iz Martinika proti Panami in naprej na največji ocean na svetu. Na najini nadaljni poti nudiva možnost, da se nama pridružite, s tem naju boste nekoliko finančno podprli, vi pa boste videli dele sveta, ki jih običajni ljudje nikoli ne bodo videli. To ni ponudba ampak priložnost, ki se vam nudi.

Jadrnica je registrirana in opremljena za oceansko plovbo, neodvisna od sladke vode, saj imava svoj desalinozator morske vode, satelitsko povezavo in še mnogo druge opreme. Jadrnica je tri kabinska, eno kabino uporabljava midva, ena je namenjena prtljagi in ena za goste.


Hvala vsem donatorjem, sponzorjem in patronom, ki naju podpirate.

Najino pot lahko spremljate tudi na tej povezavi.



1,390 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page